Oktober 2018 åpnet Statens Vegvesen sin 18000 m2 store døgnhvileplass for lastebilsjåfører. Plassen ligger rett ved E6 i Halden ca 4 km fra grensen.

Her er det 77 parkeringsplasser hvor man kan stå i inntil 48 timer. Området er belyst, har uteplass med sittebenker, mulighet for tilkobling av strøm og eget servicebygg med dusj og toaletter, som også er tilrettelagt for handikappede lastebilsjåfører.

I umiddelbar nærhet ligger eget pumpeanlegg for store kjøretøy, storbilvask, verksted, spisesteder og Helge R. Olsen & Sønn AS sitt Halden-kontor.

Årets hittils kaldeste dag viser seg fra sin aller beste side her nede på grensen. Om kulden biter godt i kinnene er det bare å komme innom og varme seg på en kopp kaffe mens vi lager dine tollpapir.

Nyt vinteren og kjør pent der ute..!!

Ledige stillinger

Vi søker tankbil- og lastebilsjåfører

Helge R Olsen & Sønn AS er et norsk transportselskap med kontor i  Hønefoss og Halden.

Vi søker nå etter:

 • erfarne tankbilsjåfører til vår tankdivisjon i Sölvesborg og Helsingborg til kjøring av kjemikalier i Sverige, Norge og Danmark
 • erfarne lastebilsjåfører til distribusjonskjøring i Norge

Krav:

 • ADR sertifikat (tank / stykkgods)
 • førerkort kl CE
 • sjåførkort
 • Yrkeskompetansebevis (YKB)

Du må ha minst tre års erfaring, gjerne fra vinterkjøring i Norge. Fast arbeidsplan og overnatting i bilen ca 3 til 4 netter per uke.

Vi tilbyr: Gode betingelser, stabilitet, variert kjøring, gode forsikringer

For mer informasjon: kontakt adm. dir. Tom Gavem, tel: (+47) 909 33 622 eller transportsjef Anette Bekkestad, tel: (+47) 47 02 55 54

Søknad og CV sendes: anette@hro.no

Ønsker du å effektivisere og få bedre kontroll over dine tolldeklarasjoner? Trenger du en allsidig transportør som kan utføre de fleste transporttyper, eller kanskje du trenger hjelp med lagring?

Vi kan tilby ditt firma pakkeløsninger som sikrer en trygg og presis behandling av ditt oppdrag.

 

Ta gjerne kontakt med vår selger Tommy Lennartsson for et uforpliktende informasjonsmøte og tilbud.

tommy@hro.no

Tel. 45256685

God sommer!

Vi ønsker dere alle en fin sommer og informerer med dette om endrede åpningstider for Halden i juli:

Mandag-Fredag 8-18

Lørdag stengt

Søndag 8-16

40 års jubileum

Ivar Lysjø startet i HRO 24.april’78 og kjørte «alt som kan rulle» i tretti år før han begynte som transportkoordinator for tankbilene våre på kontoret i Oslo. For to års tid siden kastet Ivar seg inn nye oppgaver, han er i dag «flåteansvarlig» for alle våre biler: 10 tankbiler, fem lastebiler, diverse hengere og mindre biler. Som flåteansvarlig har Ivar ansvar for å planlegge service, kontroller og vedlikehold, samt drifte bilene og sørge for nødvendige reparasjoner. Det er ikke akkurat noen liten oppgave Ivar har ansvar for, men han lander alltid på bena og sprer smil og latter rundt seg – hver eneste dag!

 

For å sitere en leverandør en gang vi hadde et første møte: 

«Det er veldig stort for meg bare å være her altså! Jeg vokste opp i Bjørkelangen på 80-tallet, og dagens høydepunkt var når tankbilene fra HRO kjørte forbi, spesielt en av sjåførene smilte og vinket alltid tilbake til oss…. hver eneste dag! Det var min store helt!» 

 

Hverdagshelten fra denne historien smiler og vinker fortsatt hver eneste dag, og i dag har han gjort det i 40 år for Helge R Olsen & Sønn AS. 

 

Ledig stilling

Arbeidsgiver: Helge R Olsen & Sønn AS
Stillingstittel: Sjåfør klasse CE + ADR
Sted: Oslo, Hønefoss og Sverige
Frist: snarest
Varighet: Fast
Vi søker nå etter flere nye sjåfører med minimum tre års erfaring fra klasse CE og ADR stykkgods og ADR Tank.

Vi ekspanderer vår aktivitet, og søker etter sjåfører til distribusjonskjøring på faste ruter, stykkgods-transport samt tankbiler i fareklasse 8.

Våre sjåfører er vårt ansikt utad til våre kunder, og vi søker etter erfarne sjåfører som ønsker seg nye utfordringer. Vi har varierte transportoppdrag med en moderne bilpark og transporterer stykkgods, distribusjonskjøring og kjemikalietransport med ADR tankbiler og våre baser er i Hønefoss, Oslo og Syd-Sverige.

Det er nødvendig med gyldig førerkort, sjåførkort, yrkeskompetansebevis samt arbeids- og oppholdstillatelse i Norge. Vi krever av våre sjåfører at de er erfarne og trygge på kjøring på norske vinterveier, har minst tre års sjåførerfaring og minimum førerkort i klasse CE og ADR-bevis, helst både for stykkgods og tank.

Vi har norsk som hovedarbeidsspråk og det er derfor ønskelig med gode norskkunnskaper, alternativt minimum gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Søknad sendes: helge@hro.no og anette@hro.no

Se også link til vår utlysning på Finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=117675505

 

Sikkerhetsopplæring for sjåfører

Den 10.-11.februar ble det avholdt internt sikkerhetskurs for første gruppe av våre sjåfører.

Hensikten med opplæringen er å sette fokus på sikkerhet, regler og rutiner, både offentlige og bedriftens egne. Kurset tar for seg en rekke viktige punkter som er med på å øke sikkerheten og som gjør at vi i dag er ett av transportselskapene som har mottatt utmerkelsen «Fair Transport» fra NLF.

 • Vedlikehold av selve kjøretøyet i tillegg til henger og bakløfter.
 • Kjøre- og hviletidsbestemmelser
 • Dokumentasjon ved eventuell kontroll på vei
 • HSEQ – gjennomgang av vår avviks- og forbedringsapp
 • Økokjøring
 • Rutiner ved eventuelle uhell eller skader
 • Bruk av kjetting
 • Farlig gods
 • Sikring av last

Kurs for neste gruppe vil bli avholdt 10.-11.mars.

TOPP