Ønsker du å effektivisere og få bedre kontroll over dine tolldeklarasjoner? Trenger du en allsidig transportør som kan utføre de fleste transporttyper, eller kanskje du trenger hjelp med lagring?

Vi kan tilby ditt firma pakkeløsninger som sikrer en trygg og presis behandling av ditt oppdrag.

 

Ta gjerne kontakt med vår selger Tommy Lennartsson for et uforpliktende informasjonsmøte og tilbud.

tommy@hro.no

Tel. 45256685

God sommer!

Vi ønsker dere alle en fin sommer og informerer med dette om endrede åpningstider for Halden i juli:

Mandag-Fredag 8-18

Lørdag stengt

Søndag 8-16

40 års jubileum

Ivar Lysjø startet i HRO 24.april’78 og kjørte «alt som kan rulle» i tretti år før han begynte som transportkoordinator for tankbilene våre på kontoret i Oslo. For to års tid siden kastet Ivar seg inn nye oppgaver, han er i dag «flåteansvarlig» for alle våre biler: 10 tankbiler, fem lastebiler, diverse hengere og mindre biler. Som flåteansvarlig har Ivar ansvar for å planlegge service, kontroller og vedlikehold, samt drifte bilene og sørge for nødvendige reparasjoner. Det er ikke akkurat noen liten oppgave Ivar har ansvar for, men han lander alltid på bena og sprer smil og latter rundt seg – hver eneste dag!

 

For å sitere en leverandør en gang vi hadde et første møte: 

«Det er veldig stort for meg bare å være her altså! Jeg vokste opp i Bjørkelangen på 80-tallet, og dagens høydepunkt var når tankbilene fra HRO kjørte forbi, spesielt en av sjåførene smilte og vinket alltid tilbake til oss…. hver eneste dag! Det var min store helt!» 

 

Hverdagshelten fra denne historien smiler og vinker fortsatt hver eneste dag, og i dag har han gjort det i 40 år for Helge R Olsen & Sønn AS. 

 

Ledig stilling

Arbeidsgiver: Helge R Olsen & Sønn AS
Stillingstittel: Sjåfør klasse CE + ADR
Sted: Oslo, Hønefoss og Sverige
Frist: snarest
Varighet: Fast
Vi søker nå etter flere nye sjåfører med minimum tre års erfaring fra klasse CE og ADR stykkgods og ADR Tank.

Vi ekspanderer vår aktivitet, og søker etter sjåfører til distribusjonskjøring på faste ruter, stykkgods-transport samt tankbiler i fareklasse 8.

Våre sjåfører er vårt ansikt utad til våre kunder, og vi søker etter erfarne sjåfører som ønsker seg nye utfordringer. Vi har varierte transportoppdrag med en moderne bilpark og transporterer stykkgods, distribusjonskjøring og kjemikalietransport med ADR tankbiler og våre baser er i Hønefoss, Oslo og Syd-Sverige.

Det er nødvendig med gyldig førerkort, sjåførkort, yrkeskompetansebevis samt arbeids- og oppholdstillatelse i Norge. Vi krever av våre sjåfører at de er erfarne og trygge på kjøring på norske vinterveier, har minst tre års sjåførerfaring og minimum førerkort i klasse CE og ADR-bevis, helst både for stykkgods og tank.

Vi har norsk som hovedarbeidsspråk og det er derfor ønskelig med gode norskkunnskaper, alternativt minimum gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Søknad sendes: helge@hro.no og anette@hro.no

Se også link til vår utlysning på Finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=117675505

 

Sikkerhetsopplæring for sjåfører

Den 10.-11.februar ble det avholdt internt sikkerhetskurs for første gruppe av våre sjåfører.

Hensikten med opplæringen er å sette fokus på sikkerhet, regler og rutiner, både offentlige og bedriftens egne. Kurset tar for seg en rekke viktige punkter som er med på å øke sikkerheten og som gjør at vi i dag er ett av transportselskapene som har mottatt utmerkelsen «Fair Transport» fra NLF.

 • Vedlikehold av selve kjøretøyet i tillegg til henger og bakløfter.
 • Kjøre- og hviletidsbestemmelser
 • Dokumentasjon ved eventuell kontroll på vei
 • HSEQ – gjennomgang av vår avviks- og forbedringsapp
 • Økokjøring
 • Rutiner ved eventuelle uhell eller skader
 • Bruk av kjetting
 • Farlig gods
 • Sikring av last

Kurs for neste gruppe vil bli avholdt 10.-11.mars.

Som en av de første i landet kan HRO skilte med å være godkjent «Fair Transport»-bedrift.

Fair Transport er NFLs arbeid for å fremme trygg og miljøbevisst transport. Trygghet i form av trafikksikker kjøring, men også det sosiale ansvaret vi har ovenfor sjåførene våre så de har gode arbeidsforhold, får hviletiden sin, har riktig sikkerhetsutstyr, får god opplæring og jevnlig kursing.

HRO har jobbet fram imot denne utmerkelsen ved å gjennomgå alle rutiner innenfor HMS og laget lett tilgjengelige retningslinjer og sikkerhetshåndbøker med rutiner for alle situasjoner.

Transport og Logistikk 2017

Det har blitt en tradisjon at HRO stiller ut på denne messa, og i 2017 deltok vi for tredje gang. Det er en svært viktig møteplass der vi får treffe både bransjekolleger og kjøpere av transport- og logistikktjenester fra hele landet.
Vi får en del oppmerksomhet fra eksisterende kunder og leverandører samtidig som har vi kommet i kontakt med nye, potensielle kunder.

Her får vi også mulighet å få med oss aktuelle og kommende tema innenfor bransjen med mange spennende foredrag.

Gjennom pakke og transportoptimalisering kan du redusere dine transportkostnader med opp mot 40 %!


Endelig! En pallpool for miljø- og kostnadsbevisste. IP-Group AS og Helge R. Olsen inngår samarbeid!

IP-Group

I snart tyveår har vi i IP-Group fokusert på å kostnadsredusere kundenes transporter gjennom smarte og miljøvennlige emballasjeprodukter. Vi fokuserer på i den grad det er mulig, utvikle og produsere produkter laget av 100% resirkulerbar plast. Vårt mest kjente eksempel er den prisbelønte og patentsøkte Miljøpallen. Vi tilbyr både standardløsninger, som fullstendig skreddersydde løsninger. Den røde tråden som løper gjennom alle våre forretninger er en form for minimalisme. Vi arbeider hardt for å inne løsninger som sparer kostnader, miljø og plass.

Helge R Olsen

Helge R. Olsen & Sønn AS ble etablert i 1936 av Helge Reidar Olsen. En bedrift med over 65 ansatte med egne og innleide vogntog. Vi har vært på veien i 80 år , det har gitt oss en unik erfaring og kompetanse underveis. Forretningsidéen til Helge R. Olsen har hele tiden vært kvalitet og pålitelighet. At vi har hatt med oss kunder i mer enn 20 år tar vi som et tegn på at vi både er konkurransedyktige på pris og har høy kvalitet på våre tjenester, samt at vi ønsker å bli enda litt bedre – på alle områder. Våre avdelinger i Oslo, Hønefoss og Halden skreddersyr løsninger for transport, lager, spedisjon og fortolling både nasjonalt og internasjonalt, primært i Europa. Vårt motto er at vi skal være ditt første valg.

Hva betyr samarbeidet for deg som kunde?

 • Leie Miljøpaller til betydeligere lavere kostnad enn trepaller.
 • Leie Smart Returemballasje med vegger og lokk for å optimalisere pakke og transporter.
 • Leie plastkasser og erstatte engangsemballasje.
 • 100 % trygghet for at vi tar hånd om alle returtransporter. Kun en kostnad å forholde seg til.
 • Benytte deg av våre konsulenttjenester i beregning av kostnadsreduksjon, effektivitet og optimalisering av pakkemønster og transporter.
 • Webbasert Trackingsystem der du kan legge inn alle din emballasje.
 • Vi tilbyr et unikt RFID system der vi kan garantere opp mot 100 % kontroll på gods, pall og varelyt.
TOPP