Ledige stillinger

 

Vi søker tankbil- og lastebilsjåfører

 

Helge R Olsen & Sønn AS er et norsk transportselskap med kontor i Oslo, Hønefoss og Svinesund.

Vi søker nå etter:

 • erfarne tankbilsjåfører til vår tankdivisjon i Sölvesborg og Helsingborg til kjøring av kjemikalier i Sverige, Norge og Danmark
 • erfarne lastebilsjåfører til transport av lastebilchassis
 • erfarne lastebilsjåfører til distribusjonskjøring i Norge

Krav:

 • ADR sertifikat (tank / stykkgods)
 • førerkort kl CE
 • sjåførkort
 • Yrkeskompetansebevis (YKB)

Du må ha minst tre års erfaring, gjerne fra vinterkjøring i Norge. Fast arbeidsplan og overnatting i bilen ca 3 til 4 netter per uke.

Vi tilbyr: Gode betingelser, stabilitet, variert kjøring, gode forsikringer

For mer informasjon: kontakt adm. dir. Helge Olsen, tel: (+47) 909 33 600 eller transportsjef Anette Bekkestad, tel: (+47) 47 02 55 54

Søknad og CV sendes: anette@hro.no

 

Ønsker du å effektivisere og få bedre kontroll over dine tolldeklarasjoner? Trenger du en allsidig transportør som kan utføre de fleste transporttyper, eller kanskje du trenger hjelp med lagring?

Vi kan tilby ditt firma pakkeløsninger som sikrer en trygg og presis behandling av ditt oppdrag.

 

Ta gjerne kontakt med vår selger Tommy Lennartsson for et uforpliktende informasjonsmøte og tilbud.

tommy@hro.no

Tel. 45256685

God sommer!

Vi ønsker dere alle en fin sommer og informerer med dette om endrede åpningstider for Halden i juli:

Mandag-Fredag 8-18

Lørdag stengt

Søndag 8-16

40 års jubileum

Ivar Lysjø startet i HRO 24.april’78 og kjørte «alt som kan rulle» i tretti år før han begynte som transportkoordinator for tankbilene våre på kontoret i Oslo. For to års tid siden kastet Ivar seg inn nye oppgaver, han er i dag «flåteansvarlig» for alle våre biler: 10 tankbiler, fem lastebiler, diverse hengere og mindre biler. Som flåteansvarlig har Ivar ansvar for å planlegge service, kontroller og vedlikehold, samt drifte bilene og sørge for nødvendige reparasjoner. Det er ikke akkurat noen liten oppgave Ivar har ansvar for, men han lander alltid på bena og sprer smil og latter rundt seg – hver eneste dag!

 

For å sitere en leverandør en gang vi hadde et første møte: 

«Det er veldig stort for meg bare å være her altså! Jeg vokste opp i Bjørkelangen på 80-tallet, og dagens høydepunkt var når tankbilene fra HRO kjørte forbi, spesielt en av sjåførene smilte og vinket alltid tilbake til oss…. hver eneste dag! Det var min store helt!» 

 

Hverdagshelten fra denne historien smiler og vinker fortsatt hver eneste dag, og i dag har han gjort det i 40 år for Helge R Olsen & Sønn AS. 

 

Ledig stilling

Arbeidsgiver: Helge R Olsen & Sønn AS
Stillingstittel: Sjåfør klasse CE + ADR
Sted: Oslo, Hønefoss og Sverige
Frist: snarest
Varighet: Fast
Vi søker nå etter flere nye sjåfører med minimum tre års erfaring fra klasse CE og ADR stykkgods og ADR Tank.

Vi ekspanderer vår aktivitet, og søker etter sjåfører til distribusjonskjøring på faste ruter, stykkgods-transport samt tankbiler i fareklasse 8.

Våre sjåfører er vårt ansikt utad til våre kunder, og vi søker etter erfarne sjåfører som ønsker seg nye utfordringer. Vi har varierte transportoppdrag med en moderne bilpark og transporterer stykkgods, distribusjonskjøring og kjemikalietransport med ADR tankbiler og våre baser er i Hønefoss, Oslo og Syd-Sverige.

Det er nødvendig med gyldig førerkort, sjåførkort, yrkeskompetansebevis samt arbeids- og oppholdstillatelse i Norge. Vi krever av våre sjåfører at de er erfarne og trygge på kjøring på norske vinterveier, har minst tre års sjåførerfaring og minimum førerkort i klasse CE og ADR-bevis, helst både for stykkgods og tank.

Vi har norsk som hovedarbeidsspråk og det er derfor ønskelig med gode norskkunnskaper, alternativt minimum gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig.

Søknad sendes: helge@hro.no og anette@hro.no

Se også link til vår utlysning på Finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=117675505

 

Sikkerhetsopplæring for sjåfører

Den 10.-11.februar ble det avholdt internt sikkerhetskurs for første gruppe av våre sjåfører.

Hensikten med opplæringen er å sette fokus på sikkerhet, regler og rutiner, både offentlige og bedriftens egne. Kurset tar for seg en rekke viktige punkter som er med på å øke sikkerheten og som gjør at vi i dag er ett av transportselskapene som har mottatt utmerkelsen «Fair Transport» fra NLF.

 • Vedlikehold av selve kjøretøyet i tillegg til henger og bakløfter.
 • Kjøre- og hviletidsbestemmelser
 • Dokumentasjon ved eventuell kontroll på vei
 • HSEQ – gjennomgang av vår avviks- og forbedringsapp
 • Økokjøring
 • Rutiner ved eventuelle uhell eller skader
 • Bruk av kjetting
 • Farlig gods
 • Sikring av last

Kurs for neste gruppe vil bli avholdt 10.-11.mars.

Som en av de første i landet kan HRO skilte med å være godkjent «Fair Transport»-bedrift.

Fair Transport er NFLs arbeid for å fremme trygg og miljøbevisst transport. Trygghet i form av trafikksikker kjøring, men også det sosiale ansvaret vi har ovenfor sjåførene våre så de har gode arbeidsforhold, får hviletiden sin, har riktig sikkerhetsutstyr, får god opplæring og jevnlig kursing.

HRO har jobbet fram imot denne utmerkelsen ved å gjennomgå alle rutiner innenfor HMS og laget lett tilgjengelige retningslinjer og sikkerhetshåndbøker med rutiner for alle situasjoner.

Transport og Logistikk 2017

Det har blitt en tradisjon at HRO stiller ut på denne messa, og i 2017 deltok vi for tredje gang. Det er en svært viktig møteplass der vi får treffe både bransjekolleger og kjøpere av transport- og logistikktjenester fra hele landet.
Vi får en del oppmerksomhet fra eksisterende kunder og leverandører samtidig som har vi kommet i kontakt med nye, potensielle kunder.

Her får vi også mulighet å få med oss aktuelle og kommende tema innenfor bransjen med mange spennende foredrag.

TOPP